Saffranspankaka – LCHF

Det här blev riktigt gott!! Jag har länge tänkt att jag måste prova att göra saffranspannkakor men mitt Coop har haft slut på saffran en månad så till slut fick det bli Ica. Pannkakor är så lätt att ta till när man inte hinner handla och det är lätt att steka extra så man har en eller två matlådor också. Jag brukar köra två stekpannor samtidigt och klämma in lite coreträning mellan varven när pannkakorna gräddas 🙂

Ingredienser till 2 pers: 4 ägg, 1,5 matsked fiberhusk, 250 g keso, 0,5 g (1 paket) saffran. Grädde/yoghurt/vatten för att spä ut.

Gör såhär: Mixa keson tills den blir slät. Blanda ägg, fiberhusk och keso noga. Blanda i saffran och låt gärna smeten svälla några minuter. Börja stek och glöm inte smör eller kokosfett i pannan. Smeten blir väldigt tjock så späd ut med grädde/yoghurt/vatten allt eftersom. Servera med grädde och bär! Njut! 🙂

20130530-064027.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s