Baconinlindad fläskfilé med fetafyllning

20130206-162827.jpg

Jag behövde rensa ur frysen och hittade en halv fläskfilé längst in. Jag kollade vad som fanns i frysen och piffade till den lite enligt nedan 🙂

Ingredienser:
Fläskfilé
Bacon
Fetaost
Philadelphiaost
Vitlök
Kryddor

Gör såhär: Rör ihop feta, philadelphiaost och en vitlöksklyfta till en kladdig massa. Skär en djup skåra i fläskfilén (kolla bilden) och pressa ner massan. Linda bacon runt så hela härligheten täcks och ställ in i ugnen på 175 grader i 20 minuter. Servera med en sallad eller valfritt tillbehör.

Enkelt och väldigt gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s