Underbar Mangoglass LCHF-style

20121207-135244.jpg

Jag har tidigare gjort hallonglass och även lagt till lite blåbär i bland med gott resultat. Nu ville jag prova något helt nytt och tänkte att Mangosmak vore gott. Det var det!

Ingredienser för 4 portioner:
2 äggulor
3 DL turkisk yoghurt
2 DL vispgrädde
250 g fryst mango
Någon matsked vaniljsocker. (Prova utan om du kör hardcore LCHF)

Gör såhär:
Vispa äggulorna med vaniljsockret tills det blir lite fluffigt. Rör ner yoghurten och mixa mangobitarna till en lagom fin massa och rör ner den med. Vispa sen grädden och blanda ner den med resten. Låt stelna ett par-tre timmar i frysen och rör om några gånger med gaffel under tiden.

Fantastiskt gott!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s